Ziemassvētku Eglīte Kratītājs Ar Loku, Metāla Griešanas Mirst DIY Scrapbooking Kartes Trafaretu uz Papīra Amatniecības Roku darbs Albuma Rokasgrāmata Apdare

Atsauksmes - 0
  • €6.02
  • €6.34
  • Sku: m107543

  • Tagi:
  • toddler metāla die, 12 griešanas mirst, shaker bottle verte, ziemassvētku loku ziedu, yummy ziemassvētku nomirst, gucc kartes turētāju, attēls horoskops, zēns griešanas mirst, pro shaker bottle, ufurty ziemassvētku nomirst
  • Zīmola Nosaukums: RLJLIVES
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Ziemassvētku Eglīte Kratītājs Ar Loku, Metāla Griešanas Mirst DIY Scrapbooking Kartes Trafaretu uz Papīra Amatniecības Roku darbs Albuma Rokasgrāmata Apdare

Descrition:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes

Daudzums:1Set

Materiāls: Oglekļa tērauds

Ēkas Izmērs :.126x113mm

Krāsa: Sudraba

Konversija: 1cm=0.39 collas/1 inch=2.54 cm

Paketē iekļauts :

1 Komplekts x Nomirst Trafaretu

Piegāde

Visi vienumi tiks nosūtīti ar Aviopastu, pēc 2 darba dienas laikā .Kuģniecības ilgst aptuveni 10-35 darba dienu laikā.

Ja jums ir bidded daudzi priekšmeti no mums laiks , mēs apvienojam jūsu kuģniecības un dod jums nelielu atlaidi.

Ja produktu, kuru jūs esat saņēmis, ir bojāta, lūdzu, fotografētu un nosūtīt uz mūsu e-pastu.Ja produkts patiešām ir bojāts, pilnu kompensāciju vai jaunu rezerves ir ok.Bet rezerves ir nepieciešams, lai piedāvājuma citu preci no asv ,mēs nosūtīsim jums tos kopā.Citādi,jums būs jāmaksā par kuģniecības šīs nomaiņa.

Atsauksmes

Visas pozitīvu atgriezenisko saiti ir appreciated .

Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem un produktiem, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Un mums būs darīt to pašu jums.

Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, nevis atstāt negatīvas atsauksmes.Tikai negatīva vai neitrāla atsauksmes neatrisinās problēmu.

Lūdzu, uzticieties mums, ka mēs varam atrisināt problēmu ar satisfational veidos.

Jebkuru jautājumu, kas jums ir ,lūdzu, sazinieties ar mums.Baudīt jūsu iepirkšanās.

Pievienot atsauksmi

Jūsu vērtējums:

Saistītās Produkti

Jūs varat arī patīk:
  • Pārdošana

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Daudzums:1gb Krāsa: Kā picture rādīt Materiāls: Tērauds Visa Izmērs:(Aptuveni):14.4 x 12.4 cm Paziņojums: 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2. Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana.

  • Pārdošana

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Daudzums:1gb Krāsa: Kā picture rādīt Materiāls: Tērauds Visa Izmērs:(Aptuveni):12.2 x 10.7 cm Paziņojums: 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2. Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana.

  • Pārdošana

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Daudzums:4gab Krāsa: Kā picture rādīt Materiāls: Tērauds Visa Izmērs:(Aptuveni):8.2 x 6.9 cm Paziņojums: 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2. Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana.