Donut Pelējuma Metāla Griešanas Pelējuma 2021 Ierašanās Jaunas Griešanas Pelējuma Dažādas Kartes Sērijas Albums Papīra Kuģi Asmens Caurumošanas Pelējuma

Atsauksmes - 0
  • €2.60
  • €3.47
  • Sku: m108636

  • Tagi:
  • svece pelējuma cheez, plexi svece pelējuma, deese svece pelējuma, svece pelējuma ķiršu, pelējuma donut, donut gredzenu pelējuma, svece pelējuma balodis, svece pelējuma maksa, kubiš svece pelējuma, svece pelējuma manēža
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modelis Tips: Ziedu, Dzīvnieku, Pārtikas, augļi, zivis, transportlīdzeklis, Cilvēka Attēls, MĀKONIS, Neregulāra Figūra, apģērbi, Virtuves, Soma & Box, koks, Aplis, Bell, Arhitektūra, putns, Drinkware, Mēness, Vēstule, Kukaiņu, kvadrātveida, Mēbeles, svece, taisnstūra, Jumta, Trīsstūris, Trauki, Sirds

Produkta Apraksts:

Tips: Nomirst

Stāvoklis: 100% pavisam jaunu

Daudzums: 1GB

Nomirst Materiāls: Metāls, Tērauds

Lietošana: manuālā salīdzināšana die griešanas mašīnas papīra vai plānāks

Piezīme:

1. Sakarā ar atšķirību, gaismas, ekrāns, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlā.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm starpība.

3. Paldies par jūsu sapratni.

Jūsu klientu apmierinātību un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmas un nodrošinātu vislabāko pēcpārdošanas klientu apkalpošana.

1) PASAULES KUĢOŠANAS.. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2) S&H, neietver NODOKĻUS pircēji atbildīgs par jebkādiem vietējiem nodokļu vai citu importa nodevas.

3) Pasūtījumi apstrādāti 3-7 dienu laikā pēc maksājuma pārbaude.

4)Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adreses JĀSAKRĪT savu piegādes adresi.

5) DIENESTA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6) gadījumā, Ja neesat saņēmis savu sūtījumu robežās 30-60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7)Jūs varat izsekot savu izsekošanas numuru http://www.17track.net/zh-cn vai jūs varat redzēt sekošanas informāciju saskaņā ar jūsu orderonline.

Pievienot atsauksmi

Jūsu vērtējums:

Saistītās Produkti

Jūs varat arī patīk:
  • Pārdošana

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Daudzums:4gab Krāsa: Kā picture rādīt Materiāls: Tērauds Visa Izmērs:(Aptuveni):8.2 x 6.9 cm Paziņojums: 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2. Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana.

  • Pārdošana

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Daudzums:1gb Krāsa: Kā picture rādīt Materiāls: Tērauds Paziņojums: 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2. Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 3.Paldies par jūsu laipni izpratni.

  • Pārdošana

Īpašas personas pielāgošana: 1: minimālais pasūtījuma daudzums ir 20pcs. 2: Mēģiniet, lai sniegtu skaidru attēlu un lieluma. 3. Saskaņā ar attēla izmēru un modeli, mēs sniegsim jums cenas piedāvājumu. (Šī cena ir precīzāks) 4: Saskaņā ar attēlu, mēs varētu izdarīt izsmalcinātu