Samsung Galaxy S10 Plus hidrogelu screen Protector for Samsung Galaxy S10 Plus hidrogelu aizsardzības plēves

Atsauksmes - 3
  • €3.04
  • Sku: m132281

  • Tagi:
  • aizsargs samsung s10, ekrāna protectro s10, aizsardzības samsung galaxy s10, samsung galaxy s20 sarkanu vāku, trafaretu galaxy s10, ziedu s10 samsung, defender samsung s10, vāks s10 samsung gucci, lapas hidrogelu s10, ekrāna aizsargs, noa 5 pro

Atšķirībā no rūdīta stikla un citu ekrāna aizsargi, tas hidrogelu aizsargs aptver visu ekrānu pat attiecas uz tās izliektās stūriem un malām pilnīgu aizsardzību.

Pateicoties tās hidrogelu slāni, šī ekrāna aizsargs, ir pilnīgi neplīstošas un trieciena izturīgs.Tas ir pārbaudīts laboratorijas apstākļos un ir pierādīts, triecienizturība divreiz lielāks kā parasto rūdīta stikla pārklājums.

Šī ekrāna aizsargs, iezīmes, self-sadzīšana tehnoloģija, kas novērš nelielus skrāpējumus robežās no 24 līdz 48 stundām, lai dotu jūsu ekrāna vienmēr kristālisks izskatu.

Ekrāna Aizsargs, ir pārklāts ar oleophobic slāni, lai novērstu putekļu uzkrāšanos, pirkstu nospiedumu un tauku traipus, neatstājot nekādas paliekas uz ekrāna.Šis aizsargs neietekmē jutīgums viedtālruņa ekrāna.Tāpēc jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu ekrāns saglabā visu savu pieskārienu jutība.

Šī ekrāna aizsargs, ir elastīgs un izturīgs polimērs, kas atšķirībā no stikla, var būt formēti, tāpēc šī īpašība ļauj, lai segtu visu virsmu tālruņa ekrānā.

Biezums hidrogelu aizsargs ir tikai 0.33 mm, vienreiz pareizi uzstādīts tas ir gandrīz nemanāms.Neskatoties uz to, tas ir ārkārtīgi triecienizturīgs, jo tas uzsūc spēku ietekmi un izplata pa visu virsmu, samazinot spēku, kas sasniedz ekrāna.

Turklāt aizsargs pats ir spējīgs, lai "atdzīvinātu" gadījumā, ja ir nelielas nulles.

Iepakojums:

1x Hidrogelu Aizsargs.

1x tīrīšanas/montāžas piederumi.

Adrian Abab

2021-12-17

Lielu uzmanību pircēja

Oxana Bth

2021-08-14

VISS IDEĀLI

Jpetty4740

2021-11-23

El aizsargs ni pega ninguna de forma por los laterales

Pievienot atsauksmi

Jūsu vērtējums:

Saistītās Produkti

Jūs varat arī patīk: